Tuesday, August 21, 2007

American Congressman Dan Burton's Hateful Anti-Cyprus Speech!

The ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ informs us of the Anti-Cyprus speech delivered to the House of Representatives, and links to an Action Alert republished on their (NOHTIKH) forum, emanating from Cyprus Action Network of America (CANA)

CANA even provides an analysis in green, directly below Burton's Anti-Cyprus speech, point by point, here.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Wow this guy sounds like a Turk, I'm sure the pro-Israeli lobby paid him off good

3:44 PM  
Anonymous Anonymous said...

Διαδικτυακή πρωτοβουλία για εθνική ομοψυχία

greek-flags-everywhere.blogspot.com

Σε τέτοιες στιγμές εθνικής κρίσης είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ η ομοψυχία και η ενότητα όλων των Ελλήνων. Η μπλογκόσφαιρα παίρνει μία νέα μεγάλη πρωτοβουλία απέναντι στους εμπρηστές που έχουν παραδώσει τη χώρα στο έλεος των πυκαγιών.

Σε ένδειξη συμπαράστασης στους πυρόπληκτους και τα θύματα της καταστροφής, σε ένδειξη στήριξης των πυροσβεστών μας που θυσιάζουν τη ζωή τους για να σώσουν δάση και περιουσίες, σε ένδειξη ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ολόκληρου του Λαού καλούμε όλους τους Έλληνες να υψώσουν μια Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι τους. Σε κάθε σπίτι σε κάθε γωνιά της χώρας, πρέπει να τους δείξουμε πως είμαστε ενωμένοι και δεν τους φοβόμαστε!

Αυτοί που καίνε την πατρίδα μας πρέπει να καταλάβουν πως η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει. Το σχέδιό τους μας ενώνει και μας κάνει πιο δυνατούς. Πρέπει να καταλάβουν πως και μέσα από αυτή την κρίση η Ελλάδα θα τους νικήσει!

Διαδώστε το μήνυμα με email και sms: ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

10:11 AM  

Post a Comment

<< Home